Аромати, облечени в злато, от Just Cavalli

Почитателите на популярната колекция Just Cavalli могат да се усмихнат – брандът я допълва с още две ароматни творения за нея и за него – Just Gold.

Добре познатата ни форма на флаконите този път е обляна в злато, а уханията са израз на смелост и пищност, характерни и за дизайнерската линия. Самият Роберто Кавали споделя: ” Излишъкът е в основата на моя успех”.

Ако харесвате първото дамско ухание Just, ще ви допадне и златната версия. Just Gold for Her добавя лек ориенталски полъх, но все пак напомня на оригинала. Топъл и интригуващ, този аромат се отваря с нежните и свежи нотки на мандарина и лешник. Дръзката му женственост се разкрива с комбинация на жасмин, маршмелоу бонбон и дървесен ирис в сърцето. Кожа и палисандрово дърво завършват ароматната композиция. Just Gold for Her е вълнуващо ухание, изключително подходящо за есента, което ще се хареса на много дами.

Разбира се, господата също ще се радват на аромат. Just Gold for Him е чувствена бленда от черен пипер, кардамон и индийско орехче в основата, италианско кафе Ristretto в сърцевината и ветивер, кожа и златна амбра за връх. Мъжествен и леко пикантен, Just Gold for Him е секси и разпалващ страстите.

Just Gold for Her ще разпознаете по дръзкия блясък на питонен принт около капачката, докато при мъжкия вариант основата на колбата е запазена черна.