Ароматен пролетен букет в Marc Jacobs Daisy Delight Edition

Любимите ни маргаритки на Marc Jacobs се сдобиват с две нови попълнения – лимитирани издания на Daisy и Daisy Eau So Fresh в Delight версия.

През 2007 година Марк Джейкъбс изрази креативността си в изкусителното благоухание, което носи цветното име Daisy.

А до 2014 ароматът, който покори жените, се сдоби с няколко свои версии.

Daisy Delight е лимитирана версия за пролет 2014, по-искрящ, свеж и жизнен аромат в сравнение с оригинала. Уханието се отваря с нотки ябълка, цвят от дюля и фрезия, които бързо пренасят в цветното сърце на аромата, където усещаме полъх на ирис, гардения и божур. За фина елегантност композицията завършва с дървесни нотки – мускуси, сандалово дърво и кедрово дърво. Страхотно плодово-флорално ухание, което изглежда ще ни стане любимо за предстоящите топли месеци.

А добре познатият кокетен флакон с маргаритки на капачката е в бонбонени цветове – синя бутилка с цъфнали отгоре розови и сини цветчета.

Не по-малко впечатляваща е и другата половинка от ароматното дуо – Daisy Eau So Fresh Delight. Парфюмът е интерпретация на оригиналния Daisy Eau So Fresh от 2011 година. Daisy Eau So Fresh Delight е експлозия от екзотични аромати, сред които първо ще доловите червен портокал, розов пипер и бял чай, след които разцъфва екзотичното цвете тиаре заедно с виолетка и малина в сърцето. За завършек са нотките кайсия, мускус и амбър. По-мек и свеж от оригинала, този аромат ще ви обръща с чувственост през целия ден.

За да се различава от Daisy Delight, флаконът на Daisy Eau So Fresh Delight пък е в ефирно розово, отново с веселите маргаритки отгоре.