Ароматът на радостта е Escada Joyful

Как ухае онзи незабравим миг на радост, в който уверената, спонтанна и позитивна жена засиява? На истинска цветна феерия, в която блести розов божур.

На Escada Joyful – ново must-have попълнение в ароматната колекция на всяка стилна жена. Деликатен и лек, Joyful е ароматен израз на истинското щастие. Първото докосване на плодово-цветната композиция е сладостта на шербет от касис, фино подчертана от енергизиращите нотки мандарина и пъпеш – връхни нотки, които оставят усещане за свежест, но и игривост.

Листа теменужка в сърцевината на уханието прибавят блясък. Истинската жизненост се отключва с нежния аромат на розов божур, допълнен с истинско богатство от акорди – масла от магнолия и бленда от циклама и розова фрезия.

Усещане за топлота придават базовите нотки, в които се отличава аромата на цветен мъж, мекота и доза интимност са пресъздадени с нотки сандалово дърво и медена пита.

Още щом погледнете флакона в нежно розово ще разберете, че Escada Joyful е празник на радостта. И за да е напълно завършена картината на съвършения миг на женско щастие, породено от любов към живота, лице на този завладяващ аромат е чаровната Миранда Кер. Миранда, чието излъчване въплъщава качествата, които Joyful пресъздава – естествена изисканост, увереност и спонтанност.

“Поласкана съм да бъда асоциирана с Escada Joyful. Харесва ми идеята на аромата – той е за това да сграбчваш малките възможности и да намираш удоволствието и радостта в моментите, които изграждат деня ти. За мен ароматът призовава красивия момент, в който държиш в ръцете си свеж букет от цветя. Обогатен е с нотки на чувствено сандалово дърво и деликатен розов божур, който обожавам. Божурите са едни от любимите ми цветя!”, споделя Миранда за новото ухание.

Кер сияеше и на представянето на новия Escada Joyful в Германия.

Ани Софрониева

Правилната грижа за кожата вечер
Стъпка по стъпка за идеална грижа за кожата
5 рецепти с кафе в грижата за красотата

You’ll need Skype CreditFree via Skype