Аромат на макарони в Nina Ricci La Tentation

Шарените макарони са нестихващо вдъхновение за модните и бюти среди.

Pierre Laduree е името на създателя на цветните френски сладки, които днес са толкова популярни като макарони – целувки, слепени с крем ганаш.

Симпатичните и вкусни кръгли сладки се превръщат в муза за ексклузивно ново ухание с марката Nina Ricci. Историята на изключително популярната и обичана ароматна ябълка от 2006 година продължава с ново благоуханно изкушение.

Вдъхновен от френските макарони, новият парфюм La Tentation de Nina ще ви изненада с първо докосване от нотки бергамот, последвани от аромата на кора от грейпфрут. За да дойдат след това изкусителните акорди от малина, бадеми, лимон и екстракт-абсолют от българска роза, които ще ви напомнят за сладкото ухание на макароните. Ванилов бърбън, бял мускус и сандалово дърво допълват чувственото ухание.

Плодово-цветният аромат на La Tentation de Nina е уловен в добре познатия флакон във формата на ябълка. Сега тя е в наситено розов цвят, със златни елементи.

За да създадат това сладко и изкусително ухание на базата на популярните сладки, усилията си обединяват Olivier Cresp и Vincent Lemains – майстор сладкар от известната сладкарска къща на улица Rue Royale в Париж – Laduree.

Лимитираната серия тоалетна вода La Tentation de Nina се продава в селектирани парфюмерии. А в магазините Laduree ще има и специални кутии с макарони La Tentation de Nina.

Няма нищо по-секси от лошото време
Уроците, които научихме от “Сексът и градът”