Антонио Бандерас представя ключа към златната женска тайна Her Golden Secret

Мистериозен, игрив и изкушаващ, парфюмът е създаден с идеята за абсолютна съблазън. Точно такова ухание бихме очаквали от Бандерас, който в киното отдавна е олицетворение на онзи неподражаем огън на тъмнокосия южняк…

Her Golden Secret е за жената, която си представяме до подобен образ. Тя е силна, но готова да флиртува, а когато реши да се включи в играта на съблазняване, побеждава. Тази красива и изпълнена с възбуждащи сигнали игра ще видим и в рекламния видеоклип с участието на испанската кино звезда Пас Вега.

Изкушението започва още при вида на златния флакон, украсен с красиво ключе. В ароматния профил на парфюма отчетливо долавяме плодово-цветни акорди върху плътна мускусна основа. Първо са свежите и сладки нотки на праскова, ябълка, мандарина и бергамот, които преливат в сърцевина от касис и нежни портокалови цветчета и гардения. Базата е топла и богата – мускус, кедър, ванилия, пачули и зрънца тонка.

Резултатът е елегантно и интригуващо ароматно присъствие. Ще го впишете с лекота и финес в атмосферата на есента и зимата, в дневните игри и нощните страсти. И бъдете убедена, когато отправяте подобна покана за флирт – със сигурност ще бъде приета.

В играта ли сте?

По-стегната и млада кожа с домашна маска с грозде

Перфектните вежди правят чудеса с визията