Wash&Go с нова формула за обем в продължение на 2 дни

Така мечтаният обем на косата се постига, ако тя е чиста и защитена от външните замърсители. Wash&Go е с нова, подобрена формула с екстракт от билки, която подхранва косата с естествени съставки от природата, за чиста коса и обем, който се запазва в продължение на два дни.

Външните замърсители са основна причина за сплесканата и омазнена, безжизнена коса. Сега експертите на Wash&Go залагат на бергамот за подхранване на косъма, върбинка за блясък и обем без утежняване, и помело, за да може само с едно измиване замърсяванията в косата да бъдат премахнати и тя да възвърне здравия си вид и естествения си обем.

Формулата без съдържание на полимери прави косата жизнена, лека, красива и обемна. Разресването и оформянето е по-лесно, а обемът се запазва в продължение на 2 дни. Основната съставка – повърхностни активни вещества действат върху повърхността на косата, за да намалят, разпръснат и отстранят себум и други остатъци от замърсяване.

Комбинацията от шампоан и балсам Wash&Go придава на косата незабавен обем. Докато шампоанът с повече пяна отстранява излишните замърсявания и прави косата лека и жизнена, балсамът я овлажнява, правия я мека и гладка, по-лесна за разресване, променя текстурата и външния вид като подобрява състоянието на косъма.