Oriflame улoвиха в аромат излъчването на богатите колежани

Нов аромат, уловил аристократичната и същевременно младежка есенция на preppy стила лансират от Oriflame.


Уханието се нарича Preppy Chic и съчетава модерни и класически акорди. Водещите нотки са роза, нежен божур и съживяващ розов пипер. Флаконът е очарователен – в комбинацията от нежно розово и кралско синьо се откроява логото на серията, което очевидно препраща към гербовете на елитните колежи.


Освен аромат, колекцията включва грижа за тялото и декоративна козметика. 


Preppy като емблема на добрия вкус

В модния свят стилът preppy е един от най-разпознаваемите белези на добрия вкус и аристократичната същност. Най-типични за него за колежанските елементи. Които, трябва да признаем, намираме за абсолютно неустоими. Защото едновременно носят духа на младостта и на традицията, леко строги, но и спортни, във винаги перфектни кройки и в класически цветове като тъмно синьо, бяло, екрю или пък в непреходното каре.

Линиите са класически, полите са с дължина до коляното, вратовръзките са задължителни, косата е винаги пригладена в безупречна прическа. 
Освен моден тренд, preppy е и въпрос на мироглед и на отношение към света.

Preppy е обратното на кич. Preppy е вроденият аристократизъм на висшата класа, овладяла обноските, начина си на обличане и изказ до съвършенство.

Preppy е стилът на Кейт Мидълтън, на голф-съпругите и на всички онези, които знаят, че само снобите си вирват малкото пръстче, когато пият чай. А сноб значи “без благородническо потекло”.

Без да нарушават добрия тон, почитателките на този стил излъчват сексапилност и увереност, а мъжете обещават да са истински лидери.

И така, кой би имал против да опита аромат, уловил в себе си preppy традицията?
Ето какво казва парфюмеристът Себастиан, създател на тоалетната вода Preppy Chic: “Модерни и класически нотки се сливат в елегантен женствен аромат със закачливи, освежаващи акорди”. 

Колекцията включва още рол-он дезодорант, крем за душ, лосион за тяло и три различни палитри сенки за очи, всички те в стилна опаковка на характерните за стила ромбчета. Определено едно изкушаващо предложение, което очакваме да набере особена популярност през есента, когато споменът за началото на учебния срок превръща preppy елементите в обект на желание. 

Да се отдадем на това вечно увлечение е белег на добрия вкус!

Любовната история на Уилям и Кейт
Кейт и Уилям представиха сина си!
Хората с хубав и плътен глас успяват в кариерата