Lancome Artliner осигурява безупречен грим за 24 часа

Artliner е история. Цели 20 година очната линия на френския козметичен гигант е на върха, правейки грим визиите съвършени.


По повод годишнината от компанията създадоха нова, подобрена очна линия.

Високата концентрация на пигменти в комплекс Flex Polymer, с който е обогатена формулата на любимата очна линия, осигурява ултра наситен и блестящ цвят. Апликаторът, както винаги, позволява прецизно нанасяне за зашеметяващ резултат. А благодарение на подобрените качества, Artliner е с увеличена дълготрайност – неслучайно се нарича Artliner 24H – очната линия ще ви осигури безупречен грим в продължение на 24 часа.

Artliner 24H е в три нови цвята, които се съчетават съвършено с останалите грим продукти на Lancome. Turquоise, Saphir и Jade са нюансите, които ще направят визията ви неустоима.

За блестяща визия Lancome предлагат на дамите да се възползват и от философията за лесно нанасяне на грима Makeup made easy. От компанията са създали серия видео клипове, в които демонстрират как с лекота да се използват както новата Artliner 24H, така и всички грим продукти на марката.

Ето как да си направите Cat Eye визия:

Ани Софрониева

Спа ритуал от Lancome за кожата около очите
Новото течно кадифе за устните