Idealia BB крем от Vichy с премиера в България с MissBloom

50 наши читателки бяха първите, които се докоснаха до последната грижа за сияйна кожа, която казва “Довиждане, сив тен”!

BB кремът Idealia с действие 6-в-1 беше представен на нестандартно ексклузивно събитие – пред 50 наши читателки, които бяха предварително избрани със специален кастинг. Дамите бяха първите у нас, които имаха шанса да изпробват продукта върху кожата си и освен това да го получат като комплимент от марката. 


А най-вълнуващото беше, че имахме шанса да направим това в съвсем непринудена обстановка, да си зададем въпроси и да чуем важни професионални съвети за грижата за кожата! 



Лично бранд мениджърът на Vichy за България Венета Трифонова
се срещна нас и с нашите 50 момичета в клуб Tiffany, за да им разкаже подробно за уникалните качества на Idealia BB. Към нея се присъединиха дерматологът от Есте клиник д-р Радина Денкова, топ гримьорът Кирил Чалъков, както и нашият главен редактор Петя Бондокова. 

Idealia BB идва на помощ при справянето с пролетната умора и сивотата на кожата след зимата. Продуктът с технология “анти-сиво” придава здравословна розовина на тена и озарява лицето моментално със своите минерални пигменти и екстракт от перли.

Повяхналият тен и белезите на стареене са киригирани както на повърхността, така и в дълбочина в кожата слой по слой. Част от тайната на формулата се корени в екзотичната биотехнологична съставка Комбуча – екстракт от чай, богат на витамини, антиоксиданти и пробиотици. А 24-часовата хидратация пък се дължи на глицерина и хиалуроновата киселина във формулата.

И не на последно място – Idealia BB осигурява идеална градска слънцезащита със своя SPF 25.

Освен новия звезден продукт за идеална кожа и тен, във фокуса на вниманието беше и коригиращият фон дьо тен Dermablend от Vichy. С помощта на две от поканените дами, Кирил Чалъков демонстрира качествата и техниките за нанасяне на двата типа текстури. Докато Idealia BB моментално озарява, придава перлено сияние и премахва сивотата и умората от тена на кожата, жените с нужда от по-плътно и матиращо покритие на несъвършенствата по тена могат изцяло да се доверят на Dermablend. Фон дьо тенът е с лека за разнасяне текстура, но изключително покривна формула на несъвършенства по тена като пигментни петна, капиляри, петна от акне, тъмни кръгове под очите, белези. 16 часа устойчиво покритие само с едно нанасяне, без ефект на маска създават изключителен комфорт за кожата. Високият SPF 35 е друга отличителна характеристика и го прави подходящ за предпазване от пигментации поради излагане на слънце. 



Д-р Радина Денкова сподели, че дори го използва в своята практика като естетичен дерматолог.
След процедури, на които кожата реагира първоначално с раздразнение и е силно зачервена, нанасянето на фон дьо тена тушира всяка следа и дава шанс на жените веднага да се върнат на работа или да продължат с обичайните си ежедневни занимания.

Всички присъстващи опитаха на място двата продукта и, разбира се, ги получиха като подарък от Vichy. А заедно успяхме да прекараме приятни минути и след края на събитието, в които се запознахме лично, поговорихме и си направихме снимки. 




Това е първият по рода си бюти уъркшоп на Vichy и MissBloom в България.

Благодарим за успеха на това уникално по рода си събитие на Vichy, както и на всички прекрасни момичета, които ни вдъхновиха с посланията си, както и с красивото си присъствие на тази среща! Очакваме с нетърпение допълнителните отзиви от продуктите! 


Обещаваме ви да продължим да ви изненадваме и да ви даваме възможност за подобно уникални срещи, посветени на самочувствието, красотата и грижата.

Можете да разгледате снимки от българската премиера на Idealia BB крем тук! 

Виж още:
Горещ тренд: цветна очна линия
Горещ тренд: розово червило
Грешките при използването на спиралата
Маникюр с неонови акценти
Опушеният грим на Оливия Уайлд