Garnier пуска BB крем срещу стареене

Новият продукт е с активен про-ксилан и минерални пигменти и се грижи едновременно за стегната кожа и свеж тен

Вече сме верни фенове на BB кремовете на Garnier, които до момента се предлагаха във вариант за нормална кожа и такъв за по-мазна, с матиращ ефект. Сега марката пуска на пазара и продукт, който добавя към “всичко в едно” стратегията и съставки против стареене.

Новият BB Cream на практика комбинира в себе си всички необходими ежедневни стъпки за красота сутрин. Технологията “всичко в едно” ти осигурява дълготрайната хидратация на богат и подхранващ крем за лице, както и лека основа за грим. Ефектът е моментален и кожата ти изглежда по-стегната, сияеща и с изравнен тен. 

BB Cream е обогатен с Pro-Xylane, а UVA/UVB филтрите защитават кожата от вредните слънчеви лъчи. Дълготайната му употреба обещава да намали появата на нови бръчки и да направи кожата по-стегната.

Единственото неудобство са ограничените нюанси – един тъмен и един светъл – сред които може и да не откриеш съвършения тон точно за твоята кожа. Затова стискаме палци брандът скоро да реши да разработи по-богата гама от нюанси, с което да ни направи още по-доволни!