Boss Jour е вдъхновение за жената

Ако Boss Nuit е ароматът на малката черна рокля, на бляскавата елегантност на нощта, какво би било уханието на слънчевия лъч, на предизвикателствата на деня?

Свежест от нотките на грейпфрут и лайм олицетворява енергията на слънчевите лъчи, деликатното ухание на женствените фрезия и момина сълза интерпретира финото и елегантно предизвикателство на всеки нов ден, в който се потапя модерната жена – Boss Jour е изящното бяло сред ароматите Boss.

Лансиран през август, Boss Jour заема своето място като деликатно ухание, което обгръща жената през деня, когато всичко е бяло, енергично и обещаващо нови възможности.

Към свежестта на плодовете и опияняващото ухание на цветята е добавена билката орлови нокти, а завършекът със земни нотки от бяла бреза и амбра дава усещането за мекота, но и женствена сила.

Boss Jour Pour Femme използва усещането за първата дневна светлина като неподражаем източник на вдъхновение за дамите.

За изящния Boss Jour се завръща и не по-малко грациозната Гуинет Полтроу. Холивудската звезда е въплъщение на стила и изяществото на парфюмите Boss.

“Изключително горда съм да бъда част от това ново лансиране на парфюмите Boss. Харесва ми, че марката използва възможността да покаже своето признание към многопластовия и различен живот на жените и да предаде това признание по идеалния начин, създавайки парфюм като Boss Jour Pour Femme”, признава самата Гуинет за ролята си като лице на парфюмите Boss.

“С комбинация от деликатни бели цветя и енергични цитруси, успяхме да създадем женствено, елегантно и изискано ухание. Целта ни беше не само да накараме жените да се почувстват красиви, спокойни и вдъхновени, но и да им дадем аромат, който комбинира всичко това с нежна експлозия от свежест, отразяваща онова усещане на очакване и вълнение, когато дойде първият лъч дневна светлина”, споделя Will Andrews, Fragrance Creation Team Procter & Gamble Prestige

Тънък, гладък и с красива изработка, елегантният и изискан флакон на Boss Jour е с дизайн, който е съвършено отражение на парфюма. Златен пръстен обгръща флакона, отразявайки светлината на деня, изпълнен с възможности. “Бялото е невероятно привлекателен цвят за една жена. Той е чист и свеж, но също носи усещане за семплото, което излъчва тиха увереност. Жените са винаги красиви в бяло. Това наистина позволява на жената да блести и ѝ придава уникално излъчване”, казва неповторимата Гуинет Полтроу.

Забавни съвети за необвързани момичета от 1938 година
Къде е любовта, Лондон?