6 олиа за тяло, с които есента е по-приятна

Веднъж усетили „вкуса“ на студения въздух навън, съвсем естествено започваме да превключваме на нов режим – на ритъм, на грижа, на забавление, на работа…

Грижа номер едно в студения сезон е тази за кожата.

Вероятно всяка сутрин пътувате за работа, а скоро към това ще се добавят и по-суровите климатични условия, резултатът от които е напукана кожа, сухи участъци, зачервявания.

Време е за бариера – създайте кожна бариера срещу студа, влагата и агресивните външни условия. Но е най-добре да я поставяте още под душа. И да я подсилите с грижа и след него.

Лесно е през есента да развиете мания към душ олиото.

С негова помощ слагате началото на попиването на олиото от кожата, докато порите са най-отворени. Олиото под душа не създава риск от запушване на кожата или оставяне на мазен филм върху нея. Освен това то оставя една деликатна светлина върху тялото и създава усещане за енергичност.

И не на последно място, ароматерапията под душа никак не е за пренебрегване – тя е един от най-ефективните методи за преодоляване на стреса. Олиото за тяло след душ е добре да нанасяте върху леко влажна кожа, за да се разнася с лекота върху кожата.

7 тайни за младостта на Виктория Бекъм

В галерията ви очаква селекцията ни от най-новите олиа за тяло за под душа и след това.

Fashion Gallery