2 продукта на Armani, в които нашият екип се влюби

Философията на Джорджо Армани в модата и в грима е една и съща – семпла, безкомпромисна изисканост. Това ни накара да обърнем особено внимание на стъпването на бюти продуктите на марката у нас.

Колекцията Armani Beauty впечатлява с фини текстури, които се сливат с кожата и цветове, които придават елегантност и увереност.

Два продукта моментално се превърнаха в задължителни в нашия грим несесер
– божествено лекият фон до тен Luminous Silk и уникалният мултифункационален продукт Eye & Brow Maestro. Използването им е лесно, усещането върху кожата носи съвършен комфорт и се вписват перфектно в едно ежедневие, изпълнено с динамика и високи очаквания.


Лек фон дьо тен флуид, вдъхновен от най-фината коприна. Изключително любим на гримьорите.

Luminous Silk сбъдна мечтата ни за фон дьо тен, който предлага добро покритие и същевременно почти не се усеща върху кожата. Продуктът е истинска перла в колекцията на Армани. Създаден е по технологията Micro-Fil, която произвежда много богато пигментирани фон дьо тени с ниска плътност. Резултатът е божествено леко, копринено усещане върху кожата, заличаване на несъвършенствата и копринен, свеж финиш.

Eye & Brow Maestro е кремообразен продукт с безкрайно много възможности за подчертаване и скулптуриране.


Eye & Brow Maestro е продукт, който прави всичко – вдъхновен от грим артистите зад сцената на модните ревюта на Giorgio Armani
Продуктът се предлага в по-тъмен и в по-светъл нюанс. Изключителен е с това, че е на практика една сливаща се с кожата кремообразна текстура, която може да оформи или подчертае всичко върху лицето. Стои съвършено естествено както за уплътняване и оформяне на веждите, така и като очна линия, като кремообразна сянка върху целия клепач… както и за оформяне на контура на лицето.

Точно така – малко количество от продукта, нанесено под скулите ще ги скулптурира перфектно.

На практика с тези два продукта можем да се чувстваме напълно подготвени за всякакви ситуации. Добавяме единствено спирала и любимо ухание – и сме готови да приемем предизвикателствата на деня или вечерта!

Грим продуктите Armani Beauty са вече и у нас

Посланието в цвета на вашето червило
Експертни съвети за перфектни мигли
Как да нанасяме спиралата за страхотен ефект