Златното правило за грима, което Меган Маркъл никога не нарушава

“Може ли луничките ми да се виждат? Не искам да имам тонове фон дьо тен върху лицето си!”

Това е най-честата молба, която Меган Маркъл отправяла към своя фризьор и гримьор Лидия Ф. Селърс, с която работят заедно в продължение на две години, преди Маркъл да се премести във Великобритания. Това издава Селърс в интервю за Refinery29, в което споделя още, че макар на Меган да й предстои да стане кралска особа, тя e успяла да запази своя семпъл подход към стила и красотата.

Ключовите елементи от стила на Меган Маркъл

“Много добре се справя със задачата да запази собствения си стил под светлината на прожекторите,” казва Лидия. “Дори сега визията й си остана същата. Понякога прибира косата си в нисък кок и нямам съмнения, че си го е направила сама. Обаче изглежда красиво и шик, защото тя е толкова уверена в себе си. Това е нещото, което трябва да знаете за нея – тя е уверена в начина, по който изглежда и няма да му изневери.”

Според Селърс, заради своя лайфстайл блог The Tig (закрит преди няколко месеца), Маркъл има лично отношение към красотата и актуалните продукти, често избирайки такива на екологични и достъпни марки. (Любимият й лосион Nivea и лак Essie вероятно още са част от козметичния й несесер!) “Подходът й е много непринуден. Единственото, което някога е искала, е просто да бъде по-добра версия на себе си. Силно вярва в тази философия, когато става дума за красота.”

Продължавa на стр. 2