Zara създава първата си козметична линия

Zara Beauty дебютира на пазара на 12 май.

Ако сте сред най-върлите фенове на бюджетния бранд, вече вероятно сте забелязали новата секция в менюто на сайта на Zara. Там откриваме предложенията от първата постоянна козметична линия на бранда.

С красив дизайн и с устойчив замисъл, бюти колекция предлага иновативен поглед върху макиажа. Продуктите са разработени без тестване върху животни, а от марката планират опцията да можем да пълним опаковките повторно, за да се намали изхвърлянето на ненужните отпадъци в бюти индустрията.

Общата концепция на колекцията е да приобщи всички, затова и лозунгът гласи “Няма красота, само красоти” – бунт срещу отдавна установените и остарели бюти стандарти.

Козметичните предложения на марката са разработени съвместно с известната гримьорка Даян Кендал, а официалният им дебют онлайн чакаме на 12.05. Оттогава и продуктите ще бъдат налични в 22 физически магазина по света.

Марката не за първи път създава бюти продукти, но досега те винаги са били част от лимитирани колекции. Оттук нататък обаче очакваме много нови предложения от Zara Beauty.

Popular