Висша мода при прическите представиха от Stephan

Stephan представи ангелско-демонични обеми в сценична хармония, разкрила тайната на съвършената коса и божествени нокти.

Водещият френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals представи пред 500 гости в столичната Рейнбоу Плаза haute coiffure спектакъла Renaissance. Артистичният екип на марката символично покани присъстващите в ателието на фризьора и чрез музика, танц и хипнотична работа на сцена разкри вдъхновението си за професията като свобода да изразиш себе си.

Прическите поставиха акцент върху формата и аксесоарите, комбинирани в изразителни геометрии и артистично преувеличени обеми. Спектакълът и колекцията Renaissance 2015 бе разработена и представена от артистичния екип на Stephan, ръководен от Васил Михайлов.

Колекция Renaissance Nails



За първи път в България Stephan представи и своя разработка в модните трендове при маникюра. Колекцията Renaissance Nails допълва цялостната бюти концепция на марката и представя както чисто салонни тенденции за пролетта на 2016, така и артистична разработка в сценичния драматизъм на спектакъла. 
Визажистите на Stephan в маникюра залагат както на чистия овал, така и на контрастна работа с формата в рамките на десетте пръста. Цветовете са дълбоки и наситени, в тъмни гами, като акцент в колекцията е разработка в марсала с добре премерена салонна декорация. Колекцията показва и отворена безцветна луна с акцентни камъни, както и nude цветове.
В артистичната визия откриваме нокти ангели и демони, остра вамп форма с френски и чист бял акцент, полу квадратни форми, матов и гланцов мотив. В привидно естествено изглеждащите нокти са вплетени бели гравюри и холограмни кристали.

Тенденции







Прическата на 2015/16 е класическо каре в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето. В цветовете се търси отново натуралното излъчване и блясъка на здравата, естествена коса. Актуални са кестенявите тонове, мока, шоколад със златисти отблясъци или контрастното студено русо с канелени оттенъци, както и медните цветове.

Партньори на събитието бяха Paul Mitchell и ILIADA, готическите дрехи предостави EVIS, а за демонската визия и грим се погрижиха професионалистите от MAC. Генерален спонсор на събитието бе Wella Professionals.

Боядисвате ли косата си? Тогава не вярвайте на тези митове 
Стилистът на Блейк Лайвли издава стъпките към перфектната плитка