Вдигаме щит срещу стареенето на кожата през деня

Когато кожата ни има нужда от доверена грижа, за да се запази по-дълго млада, знаем, че можем да се обърнем към Vichy.

И тази есен от френските Лаборатории Vichy ни представят иновация в забавянето на стареенето. Новото поколение грижа от серията Liftactiv Supreme помага на кожата ни да се справя с процесите на стареене в течение на деня, както и в дългосрочен план.

У нас новият дневен крем Liftactiv Supreme беше представен в средата на октомври. Гост на Vichy за събитието беше актрисата Гери Стоянова, която беше и една от първите, опитали качествата на крема. “Никога досега не се бях замисляла в детайли, каква е причината за признаците на умора, подпухналата кожа на лицето или по-видимите бръчици вечер и се учудих, когато разбрах, че те могат да бъдат обяснени с ежедневен процес на остаряване на кожата ми. Благодарение на Liftactiv Supreme се усещам еднакво сияйна и свежа както сутрин, така и вечер”, сподели актрисата.

Премиерата на продукта се случи и със специалното участие на дерматолога д-р Радина Денкова, която не пропусна да сподели своите съвети за грижа с присъстващите дами.


Какво трябва да знаете за Liftactiv Supreme

Най-новият дневен крем против стареене на кожата от серията Liftactiv Supreme комбинира RHAMNOSE 5% и DAY-PROOF комплекс, които имат установено противостареещо действие с продължителен ефект за млада кожа моментално, до вечерта и с течение на времето.

Революционната технология DAY-PROOF комбинира аденозин и кофеин, които имат дерморелаксиращо, дрениращо и енергизиращо действие през целия ден. За подобрена ефективност в дългосрочен план, Лаборатории Vichy съчетават в новия Liftactiv Supreme РАМНОЗА 5% с NEOHESPERIDINE – мощен антиоксидант, който възстановява блясъка на кожата и укрепва нейната защитна бариера.

От Vichy освен това не са пропуснали да отговорят на нуждата на заетата градска жена от грижа, но съчетана с моментален разкрасяващ кожата ефект. Дневният крем заглажда и озарява моментално с помощта на бели перлени частици и матиращи агенти. Несъвършенствата са леко туширани, тенът изглежда матиран и сияен. Можете да използвате това като отлична база за грим, а в онези по-добри дни, когато след качествен сън чувствате кожата си достатъчно тонизирана и без зачервявания, директно да пропуснете BB крема или фон дьо тена.

Какво се случва с лицето ни, когато спим с грим
Йога за лице забавя признаците на стареене
Бронзатор през есента? Ето как