Риана носи злато върху ноктите си

Поп дивата Риана е винаги предизвикателна със забележителните си визии – дръзки аутфити, ефектни бижута и зашеметяващ маникюр. А през последните почти две години Риана неизменно се доверява на Red Carpet Manicure за страхотната визия на ноктите ѝ.

Напоследък певицата предизвиква одобрителни възклицания по повод на червените си нокти. Гел технологията на Red Carpet Manicure, при която лакът се “изпича” с LED лампа, му позволява да изсъхне веднага, а най-хубавото е, че остава непокътнат в продължение на седмици. Това е тайната на ексцентричната Ри, която запазва лака ѝ в перфектно състояние.



Ри демонстрира завидна визия с перфектен маникюр

Страхотният маникюр на Риана в страстно червено с гел лака на Red Carpet Manicure се превърна в нейна запазена марка

Предпочитанията на Ри към Red Carpet Manicure не са от вчера – барбадоската дива е много доволна от технологията на Red Carpet Manicure и не го заменя за нищо друго. Марката зарадва популярното си лице, като създаде лак с 24-каратово злато специално за нея. Риана се появи на миналогодишните награди Grammy в черна рокля с огромно падащо деколте, руса коса, обемни златни бижута и уникалното произведение – лакa с истинско злато.

Как да се радвате на по-здрави нокти
Красиви и слаби с помощта на морската сол