Последен шанс за подаръци от Orzene Beer!

Имате още един шанс да попаднете сред петимата късметлии, които ще спечелят 5 продукта по избор от Orzene Beer.

В продължение на малко повече от месец всяка седмица ви задаваме въпрос, чиито верен отговор дава възможност да получите подаръци от Orzene Beer, а чрез жребий теглим имената на петима участници, отговорили вярно на въпроса, които печелят по 5 продукта по избор.

Неусетно навлязохме и в петата, последна седмица, от играта. Днес жребият посочи имената на поредните петима победители, дали верен отговор на въпроса какво съдържа серията Orzene Beer Ultra Light – разработена е на основата на технологията fruit bio® и съдържа екстракт от зелен чай.

А победителките са Мария Попова, Диана Тодорова, Екатерина Николова, Мария Георгиева Жухова, Надежда Кършева.  Честито!

В последната седмица от специалната ни игра съвместно с Orzene Beer, посветена на здравата и красива коса, ви представяме серията продукти за суха/увредена коса. Шампоанът, балсамът и маската от серията предлагат цялостна грижа за косата, като я правят здрава и хидратирана в дълбочина, с дълготраен блясък. Комбинацията от Shine Elixir и бирена мая, богата на аминокиселини и витамини, хидратира сухата/увредена коса, придавайки ѝ невероятна мекота, без да я утежнява. В допълнение, подсилва еластичността на косъма, предотвратявайки накъсването му, а провитамините B5 подхранват и заздравяват косата.

Ето го и последният въпрос в играта:

Какво съдържа серията за суха/увредена коса Orzene Beer?


Верния отговор заедно с вашите имена, град и телефон за връзка изпращайте на и-мейл адрес orzene@atticamedia.bg, не по-късно от 15 юни.

За още бляскави изненади следете страницата на марката във Facebook: www.facebook.com/OrzeneBulgaria

Стари муцуни (Част I)
Роклите, които ни карат да мечтаем за лято

Очаквахте ли равните обувки да са толкова шик?