Последен шанс за награди в месеца на Armani!

В продължение на един месец празнувахме едно истинско изкуство – създаването на ароматни хармонии, които доставят истинска наслада и които ни привличат неустоимо – парфюмите с марка Giorgio Armani.

В отминалите три седмици ви подарихме дамските ухания Acqua di Gioia и Si, мъжкия Acqua di Gio. В последната, четвърта седмица, от месеца, посветен на ароматите Armani, ви представяме Code Ice.

Крис Пайн е лице на Armani Code Ice

Силен, магнетичен, съблазнителен – такъв е мъжът, който оставя след себе си ароматната следа на Armani Code. Класическият Code с дървесно ориенталски нотки, примесени със зърна от тонка, тютюн и гуаяк дърво придобива нов облик с Code Ice. Към ориенталските, чувствени нотки вCode Ice е добавена и експлозия от свежест, благодарение на цитрусови нотки, комбинирани със сладки подправки и дървесни акценти.

Armani Code Ice: Кодът на съблазняването

Code Ice е последната награда в играта на Armani и MissBloom. Как да го спечелите? Лесно е, регистрирайте се за участие в играта чрез формата по-долу не по-късно от 8 юни. А точно след седмица ще обявим и късметлията, който ще се радва на свежестта на Code Ice.

VsichkiIgri.bgВсички игри, конкурси и томболи с награди на едно място
Armani Code Ice: Кодът на съблазняването
Ароматът на италианския шик е Si на Giorgio Armani
Ароматът Acqua Di Gioia идва в по-свежа лятна версия