Новото оръжие за секси поглед е…

200% си е внушително! От Max Factor обещават изключителен обем и никакво слепване на миглите.

Спиралата Clump Defy Volumising Mascara го постига чрез нова технология на четката.

Anti Clumpе е първата четка на Max Factor против напластявания с ултраобемен ефект. Това се постига чрез равномерно разнасяне на туша, а гъсто подредените косъмчета на четката не позволяват сплъстяване върху самата четка, което предотвратява и сплъстяването по миглите. Формата на четката позволява обгръщането на всеки косъм, което придава обем на миглите.

Така всъщност четката позволява многократно нанасяне, което до момента костваше много сплъстявания по миглите. Clump Defy Volumising Mascara предотвратява именно това, а миглите остават красиво разделени и подредени. 

Международният гримьор на Max Factor Пат Макгрет споделя, че “жените не трябва да правят компромис що се отнася до миглите и вече не се налага – тази нова спирала предоставя възможност да предотвратят слепването на миглите и да постигнат обем и разделение на миглите едновременно с няколко лесни нанасяния с четката.”
Формулата Clump Defy, по която е разработена уникалната четка, съдържа увеличаващи обема съставки като восъци и глинени частици. Те създават плътност и обем, пластовете могат да бъдат надслоявани – полимерна система създава бавно съхнещ филм, който дава време за дооформяне на миглата.

“Това е невероятна спирала! Може да нанасяш, да нанасяш… Никога не се образуват сплъстявания. Anti Clump четката със специално оформените косъмчета я превръщат в спиралата, която трябва да имате за най-обемните мигли този сезон! “, допълва Пат Макгрет. 

Виж още:
Thiery Mugler с лимитирана серия за подарък
Най-красивите актриси над 40
Идеалното червило върху устните
Как се отразява захарта на кожата ти?