Най-добрите продукти за мигли този месец

Не е нужно да посягате към изкуствените мигли, за да постигнете съвършения поглед

Този месец събрахме 5-те продукта, които ще променят начина по който изглеждат миглите ви. Иновативни формули и по-наситени цветове са ключовите ефекти, които превръщат тези продукти в нашите фаворите през октомври.

Как да направите миглите си по-здрави и гъсти

Някои от спиралите не само извиват миглите, а и придават обем. Други съдържат серум за растеж на миглите, който ги подхранва в дълбочина. А трети са на основата на пчелен восък, който прави всяко косъмче по-плътно. Разгледайте галерията и изберете коя е най-подходящата спирала за вас този месец!

3 бонус трика за изкусителен поглед:

Не вкарвайте въдух в тубичката. Ако постоянно вадите и вкарвате четката в тубичката, спиралата ще изсъхне много бързо и когато я нанасяте сами ще усети това, тъй като тя ще започне да се рони часове след като сте я поставили. Затова я дръжте по-често там където й е мястото и забравете за многократното “напояване” на четката.

Върнете живота на спиралата си. Ако спиралата ви е започнала да изсъхва и е време да я смените с нова, но все още не ви се иска, има как да я съживите. Трикът с обливането на спиралата с гореща вода е известен на всички, но дали сте чували за изкуствената сълза? Капнете 2-3 капки в спиралата и ще видите как тя си възвръща плътната и черна текстура.

Поставете праймър върху долните мигли. Този трик принадлежи на гуруто в изкустиелните погледи – Ким Кардашиян. Тя съветва да се постави малко количество коректор (за тъмни кръгове) върху долния ред мигли и след като изсъхне да се нанесе спирала. По този начин спиралата се задържа върху миглите, така както сенките се задържат върху клепачите с помощта на праймър.

 

Fashion Gallery