Бъдете сред първите, които ще открият ANEW ULTIMATE SUPREME ELIXIR от AVON по време на предпремиерата му!

Искате ли първи да се докоснете до новия революционен продукт със злато, перли и Celluvive комплекс за по-ефективна грижа за лицето? 

Запознайте се с ANEW ULTIMATE SUPREME ELIXIR, част от високотехнологичната серия Anew на Avon. Той отговаря на желанията на жените над 45 години да имат по-гладка, свежа и младежка кожа, като им предоставя необходимата грижа за лицето. Магическият еликсир съдържа двойна формула – на регенериращо олио и на антиейдж серум, които се справят с вътрешните и външни признаци на стареене.

Сега Miss Bloom и Avon канят 20 наши читателки на специално събитие, което ще се проведе на 13 октомври. На него те ще могат да получат ценни съвети от д-р Гергана Манолова, специализант и докторант към УМБАЛ „Александровска“, както и специално създаден индивидуален режим за грижа, съобразен с типа на кожата им.

За да имате възможност да сте част от изисканото събитие, трябва да отговорите на кратка анкета: Споделете ни как се грижите за кожата си, какво искате да промените в режима си и как искате да усещате кожата си. Добавете и ваша усмихната снимка. 

Чрез томбола ние ще изберем онези от вас, които ще имат възможност да станат част от уникалното преживяване. Щастливките, дошли на събитието, ще получат и специални подаръци от Avon.

Ще очакваме отговорите на въпросите, както и вашите снимки,  на email: anewelixir@atticaeva.bg. Моля, посочете и вашата възраст, адрес и телефон за връзка.

Желаем ви успех!

Всички игри, томболи и конкурси с награди – vsichkiigri.bg