Михаела Филева ухае на B.U. Candy Love

За първи път в историята на марката на българския пазар тази година B.U. избра българска звезда за лице на новия си аромат – популярната поп изпълнителка Михаела Филева.

“Изключително щастлива съм, че реализирахме този проект. Много се зарадвах, когато от Монте Мюзик ми съобщиха, че марката B.U. e избрала точно мен за лице на новия си аромат Candy Love. С нейна подкрепа реализирахме видеото и тръгваме на турне, на което ще представим новата си програма. Вълнуващо е и искам да благодаря на всички, които направиха така, че да има начин за “Има ли начин?” – на Графа за това, че написа песента, на Ники (NickName), че я изпя толкова съвършено и е идеалната дуетна половинка, на Васко Стефанов за клипа и на нашето Монте семейство, което толкова обичам”, споделя младото дарование на поп сцената.

По време на предстоящото турне B.U. CLUB TOUR хитовите изпълнители ще зарадват феновете си с участия в няколко български града.


Новият аромат B.U. Candy Love е създаден за
динамичните, уверени, пълни с нови идеи закачливи момичета, които флиртуват със самия живот и превръщат мечтите си в реалност.
Топлата ароматна композиция се разкрива с връхните нотки на ягода и цветно ухание на жасмин и виолетка в сърцето на аромата. Елегантната комбинация завършва с базови нотки от ванилия, пралини и сандалово дърво.

Ароматът B.U. Candy Love се предлага под формата на тоалетна вода 50мл (18,00 лв.), дезодорант натурален спрей 75мл (8.60 лв.) и дезодорант спрей 150мл (5.75 лв.).

Познайте на коя звезда е този татус – част I