Меган Маркъл създава собствена бюти линия?

И херцогинята ли се включва в тренда – готви се да създаде своя козметична марка.

След като напуснаха кралското семейство, Меган и Хари подписаха серия от различни договори с големи компании като Netflix и Spotify, с които си извоюваха милиони, а междувременно всеки от тях стартира самостоятелни проекти. Липсата на всякакво ограничение от страна на короната им дава пълна свобода сега, а вече бе доказано многократно, че популярността им отваря врати в комуникацията с всякакъв тип брандове, затова и няма бизнес, с който те не биха могли да се обвържат, стига да искат.

По тази причина не е изключено и слуховете, че Меган Маркъл готви бюти марка, да се окажат истина. Те се появиха, след като от The Sun докладваха, че херцогинята се е срещнала множество пъти тази година с Бил Гъти, който представлява някои от най-големите марки за красота, включително тези на Дженифър Лопес, Синди Крауфорд, Хайди Клум и други.

Ако слуховете се окажат истина, няма съмнение, че всеки продукт, който Маркъл пусне на пазара, ще бъде изкупен в рамките на минути. Единственият въпрос е дали тя ще успее да надмине рекордите на Риана.