L’oreal и Prada готвят колаборация

След неочакваната колаборация Prada x Adidas, марката за висша мода ще си партнира с L’oreal.

Много от луксозните марки, които са познати главно с моделите си дрехи, като Chanel и Marc Jacobs вече се ориентираха към бюти сектора. Чак сега Prada също се включва в тази индустрия, като избра да го направи с колаборация с L’oreal.

Двете марки са подписали споразумение за създаване и дистрибуция на общи продукти. Не е зададен срок на договора, което означава, че вероятно ще видим повече от една колекция от колаборацията им.

Патрицио Бертели, главният изпълнителен директор на Prada, сподели, че според него L’orеal е една от марките, превърнали се в главни лидери в бюти индустрията и опитът и стилът им до сега ги прави перфектният избор за колаборация.

От своя страна президентът на L’oreal коментира: “Щастливи сме, че подписахме това споразумение. Prada е една от най-почитаните играчи в луксозния сектор. Те са символ на елегантност и авангардност.”

Макар и да не очаквахме Prada да избере компания, която все още е смятана за дрогерийна марка, предчувстваме, че продуктите им ще бъдат много успешни.

Prada и Adidas и парада на семплата красота

Бюти съвети от модния подиум на Prada