Кая Гербер, дъщерята на Синди, с първа beauty кампания

След кориците на VOGUE Paris, LOVE и Pop Magazine, фотосесии за Teen Vogue и CR Fashion Book, Кая Гербер заслужено получи наградата “Изгряващ модел на годината”. 

Дъщерята на Синди Крауфорд беше отличена на церемонията на Daily Front Row’s Fashion Media Awards, в началото на Седмицата на модата в Ню Йорк. В допълнение към това, брюнетката бе обявена за новото лице на козметичната линия на дизайнера Марк Джейкъбс – Marc Jacobs Beauty.

“Развълнувани сме и сме много поласкани да обявим, че новото лице на Marc Jacobs Beauty е невероятно талантливата, красива и чаровна Кая Гербер! Очаквайте още,” написаха от официалния Instagram профил на компанията, публикувайки кадър зад кулисите на фотосесията с Кая.

Самият модел също пусна снимка в своя профил, където вече има над 800 000 последователи.

Гербер дебютира с гримовете на Marc Jacobs Beauty по време на наградите на Daily Front Row, където макиажът бе поверен в ръцете на опитните гримьори на марката, които също така се погрижиха и за безупречната визия на нейната майка Синди Крауфорд, придружила я на церемонията.

И макар все още да очакваме деня, в който Кая ще се разходи за пръв път по модния подиум, присъединявайки се към новата генерация супермодели, тийнейджърката вече беше обявена за една от младите музи на дизайнера Alexander Wang. Много вероятно е тя да дебютира именно на негово ревю, а след това вратите на модния свят ще са широко отворени за нея.