Карли Клос съветва: Гледайте на парфюма като на част от тоалета ви

Супермоделът спазва 6 бюти правила като закон и иска да ги предаде на феновете си.

Карли Клос е само на 27 години и вече е изградила впечатляваща кариера като модел – множество сделки и ревюта с Victoria’s Secret, редица рекламни кампании и безброй корици на списания. Тя е и лице на парфюма Good Girl от Carolina Herrera и благодарение на това тя оценя колко важен е парфюмът за една жена.

Точно затова като първо правило в бюти съветите си тя поставя правилното избиране на парфюм. Според нея той е невидим аксесоар и без него тоалетът не е завършен.

Вторият съвет, който Карли отправя към феновете си е да се грижат за себе си, като тренират и поддържат фигурата си. “Начинът, по който се чувствам, силно влияе на външния ми вид. Затова и когато се грижа за себе си и тренирам сутрин, през останалата част на деня изглеждам в пъти по-добре”, споделя моделът.

До колкото до бюти рутината си, Клос смята, че не е нужно да усложняваме всичко. Тя се стреми да използва по-малко продукти в ежедневния си грим, а за кожата си се грижи главно с масажи на лицето.

Всичко останало, което прави за красотата си, е да се грижи за психическото си здраве. За тази цел се опитва да не прекарва толкова време в социалните мрежи, особено сутрин, а вместо това да прекарва няколко минути насаме с мислите си, за да се фокусира и настрои позитивно за деня.

Втората сватба на Карли Клос

Едновременно с това се опитва да запази истинската си същност и да остане вярна на себе си, въпреки трудните моменти и критиките, които получава. “Можеш да достигнеш пълния си потенциал само когато напълно приемеш човека, който си”, заявява Карли.

Карли Клос: Напуснах Victoria’s Secret, защото това не беше посланието, което исках да оставя на младите момичета по света

Здравословните палачинки на Карли Клос