Как да изберем най-добрия епилатор

Изборът на най-правилния начин на обезкосмяване е от изключително значение за здравия и красив вид на нашата кожа.

Вече съществува голямо разнообразие на достъпни методи, от които всяка от нас може да избира, като понякога е трудно да се спрем дори на един. Безспорно обаче, пръв приятел в дълготрайното обезкосмяване си остава епилаторът.

Ето защо ни трябва нещо наистина качествено, за да можем да предоставим цялостна грижа за тялото само с едно устройство и едновременно да ексфолираме и бързо и безболезнено да премахнем досадните косъмчета в уютния си дом.

С епилаторът ES-ED93 на Panasonic можем да премахнем косъмчетата, както докато си почиваме на дивана, така и по време на сутрешния си душ. Той е с изцяло обновен дизайн, два LED индикатора за скорост и два диска с 48 пинцети за пълно обезкосмяване с дълготраен ефект.

Често се случва от бързане да пропуснем някое и друго косъмче, но тук това е невъзможно. Гъвкавата глава лесно следва естествените извивки на тялото под ъгъл от 60 градуса, докато двата диска осигуряват ефективност на всяко движение. Вторият диск отстранява космите, които първият може да пропусне.

Шестте различни приставки пък ни помагат да достигнем дори най-трудните зони – подмишниците и бикини линията.