Джилиан Андерсън предпочита този крем пред скъпите терапии

Любимият продукт на 53-годишната актриса е от Clinique.

Винаги, когато някоя звезда, избере продукт, който ние често използваме или можем лесно да закупим, вместо скъпите кремове със злато или вампирските терапии с кръв, разбираемо се вълнуваме. Особено когато става дума за крем, подходящ за зряла кожа, който не само помага за антиейдж ефект, но и се бори с други често срещани проблеми.

Затова и обикнахме още повече Джилиан Андерсън, след като сподели, че любимият й хидратиращ продукт за лице е от известната марка Clinique.

“Дори с всички скъпи кремове, които са ми подарявали през годините, забелязвах, че кожата ми страда, тогава и започнах да обръщам повече внимание на нея”, споделя актрисата от “X-Files” и “The Crown”. “Има един крем, Clinique Moisture Surge, който е страхотен за нанасяне вечерта, ако усещаш, че кожата ти има нужда от допълнителна хидратация.”

Кремът е на достъпна цена – у нас можем да го намерим за около 40 лева на разфасовка от 30 милилитра, което е допустима сума в светлината на качеството, което получаваме. Формулата е обогатена с алое, хиалуронова киселина, антиоксиданти от зелен чай, витамин Е и С, както и кофеин, или иначе казано, все съставки, които ще помогнат да изгладим фините линии и да хидратираме успешно кожата.