Джей Ло сияе без грим във видео, с което разкри сутрешната си рутина

Певицата показа продуктите от бюти линията си в действие и резултатът е впечатляващ.

Откакто Дженифър Лопес създаде JLO Beauty – продуктите за красота, които тя нарича “сиянието ми в бутилка”, не е съвсем рядкост да виждаме изпълнителката без грим, демонстрирайки естествената си красота, която частично се дължи на козметичните продукти. И въпреки това всеки път, когато тя публикува ново видео с чисто от макиаж лице, последователите й се влюбват повторно в нея.

Бюти навици за вечна младост

Последният клип, който сподели вчера, не бе изключение. За няколко часа то спечели стотици хиляди гледания и не малко позитивни реакции.

В него виждаме Джей Ло да демонстрира всички части от сутрешната си рутина – почистване, нанасяне на серум за лице, крем за околоочния контур и слънцезащита. Накрая тя не пропуска да се погрижи за красотата си и отвътре навън с хранителни добавки.

Макар и все още да не можем да си закупим тук нейните продукти, можем да си вземем бележка от видеото и да откраднем няколко трикове. На първо място – правилното почистване е задължително, а ако имаме подходящия серум за лице и слънцезащита, можем да пропуснем хидратиращия крем, но никога не трябва да оставаме без SPF в рутината си.

Продуктите, които Дженифър използва, са разработени на базата на полезните свойства на зехтина, а преди да създаде козметичната си марка, певицата е споделяла, че често вмъква съставката в бюти рутината си – напълно достатъчна причина да експериментираме с това и ние.

Зехтинът е тайната съставка в продуктите от JLO Beauty