Джесика Алба пуска приложение за тестване на грим продукти

Бихте ли се доверили за грима си на Джесика Алба?

Актрисата и създател на The Honest Company наскоро пусна на пазара пълна гама от козметични продукти и даде някои ценни съвети за макижа на своите почитателки. Сега Алба продължава с имиджа си на бюти гуру, пускайки на пазара приложение за смартфон, също част от линията Honest Beauty.
Апликейшънът ще позволява на потребителите да пазаруват козметика само с няколко лесни движения, но по-интересни са останалите му функции. Всяка дама, която свали приложението за iOS на телефона си, ще може да виртуално да тества продуктите на Honest Beauty, създавайки различни визии и експериментирайки с грим, който в реалния живот никога не би опитала. 
Приложението предлага и няколко готови шаблона, с които да ви помогне да разберете към какво да се насочите: Glam, където можете да се видите с яркочервени устни или сини сенки за очи; Fresh, който е подходящ за ежедневието, със своите устни в натурален нюанс и няколко пласта спирала; Daring, с очната линия, за която винаги сте мечтали и много други опции за ежедневието. Когато изберете своите грим предпочитания, можете да гледате и DIY видеа, в които самата Джесика демонстрира различни видове грим и споделя как да постигнете любимата си визия сами у дома. 

Освен приложението, актрисата стартира и кампания в социалните мрежи с хаштаг #LetsBeHonest, с която да насърчи жените да покажат как използват грима, за да подчертаят най-доброто в себе си. Видеото към кампанията ни пренася зад кулисите на един ден от живота на самата Алба, в което тя демонстрира какъв тип грим използва за различните събития: ежедневен грим сутрин, грим, подходящ за бизнес срещи, за първия ред на модните ревюта и за вечерни забавления с приятелки. 


„Жените имат свои мотивации относно това как използват продуктите за красота в живота си, затова нямам търпение те да го споделят с нас,” казва Джесика. „Ние предлагаме съвети, трикове и уроци, за да им покажем как да постигнат визията, подходяща за тях, а #LetsBeHonest има задачата да вдъхне живот на всичко това. Без значение дали искате натурален макиаж или перфектния опупен грим, новата кампания включва уроци за такива визии и окуражава жените да създадат свои собствени.”