Читателите на MissBloom избраха най-добрата козметика на 2018-а

Една от мисиите на MissBloom е да прави живота на жените по-хубав, като улеснява избора им на най-доброто от света на козметиката.

В края на 2018-а посветихме специални усилия на тази задача, стартирайки кампанията Best Beauty Products.

Целта бе да поверим на вас, нашите читателки, гласуването за най-добрите бюти продукти, които сте изпробвали през изминалата една година. Обособихме 12 различни категории, в които номинирахме по пет продукта с доказано действие. Изборът им оставихме в ръцете на Люба Вангелова – козметичен редактор на списанията EVA и Grazia с над десет години опит в областта, впечатляващи познания и истинска страст към beauty иновациите и модата. Малко помощ Люба получи от нашия главен редактор Петя Бондокова и от блогъра Ипек Иванова.

Останалото бе във ваши ръце – във Фейсбук групата ни публикувахме в 12 поста номинациите във всяка категория, а вашите лайкове определиха кои са продуктите, които в най-голяма степен са оправдали доверието ви!

Кои са победителите, ще научите в галерията.

12 от гласувалите в кампанията ни пък изтеглихме на случаен принцип, за да възнаградим помощта им с атрактивни козметични подаръци:

Ето и имената на късметлиите:

Яна Тодорова, коментирала за най-добър продукт в категория декоративна козметика, спечели DR RENAUD CARROT RADIANCE DUO – Комплект Морков за блясък.

Христина Петрова, коментирала за най-добър продукт от раздел аромати, спечели сет от грим продукти на Essence и Catrice и хиалуронови ампули за лице.

Катя Симеонова, гласувала в раздел Грижа и стайлинг за коса, спечели маската за лице с лифтинг ефект Lierac Lift Integral.

Симона Сергеева Методиева, гласувала за детска козметика, печели дамска самобръсначка Wilkinson Intuition Fab.

Лора Г,  гласувала за натурална козметика, спечели Hydra Clinic.

Детелина Арлакова, гласувала за българска козметика, спечели сет спечели сет от грим продукти на Essence и Catrice и хиалуронови ампули за лице.

Йоана Манолова, гласувала за хранителни добавки, спечели спечели грим продукти на Essence и Catrice и хиалуронови ампули за лице.

Искра Секулова, гласувала за маникюр и педикюр, спечели самобръсначка на Wilkinson.

Борислав Терзиев, гласувал за уреди за красота, спечели също самобръсначка Wilkinson.

Лили Веселинова, гласувала за Ежедневна грижа за лице и тяло, спечели сет от грим продукти на Essence и Catrice и хиалуронови ампули за лице.

Деница П.Б, гласувала за Супер грижа за лице, спечели също комплектдекоративна козметика на Essence и Catrice и хиалуронови ампули за лице.

Боряна Иванова, гласувала за Почистващи продукти, спечели корейска маска за лице на Jowae.

 

 

Hero Slider