CeraVe представя Blemish Control

Автор: Виктория Димова

CeraVe предлага ефективно решение в борбата с акнето, разработвайки формула с киселини, ретинол и серамиди под линията Blemish Control .

Ключова съставка в грижата за кожата, склонна към акне, със серамидите, спомагащи за поддържане на защитната бариера. С тяхна помощ линията е нежното и ефективно решение, от което чувствителната кожа има нужда.

Клиничните тестове, както и опитът на потребителите, доказват, че продуктите се борят успешно с кожните несъвършенства.

Първо регионално събитие в духа на 2000-те

В Белград се провежда голямото регионално събитие за представяне на линията, а основното послание на марката мотивира младежите да се приемат такива, каквито са. Защото акнето остава просто лош спомен от миналото.

Брандът е създаден през 2004 г. в Америка. Оттам идва и уникалната му концепция, поради което събитието е организирано в стила на 2000-те. Събитието е уважено от медиите и известни инфлуенсъри от Сърбия и региона, а посетителите на Галерия имат възможност да надникнат в света на дермокозметиката.

В допълнение към образователната програма, представена от съоснователя на марката Том Алисън, гостите имате възможност да слушате изпълнение на живо, както и да се насладите на специално подбран DJ сет.

Blemish Control на CeraVe гарантира видими резултати само след три дни

Брандът дава възможност да се докоснем до три изцяло нови продукта от линията  CeraVe за кожа, склонна към несъвършенства. Благодарение на стратегически дозираните активни съставки, те действат върху неравностите и намаляват видимостта на порите и петната.

CeraVe Почистващ гел за кожа, склонен към несъвършенства и CeraVe гел за кожа, склонен към несъвършенства са в основата на ежедневната рутина за кожа, склонна към акне. Последните резултати са отбелязани само след 3 дни.

От CeraVe гарантират по-малко зачервяване /-45%/, по-добра текстура на кожата /35%/ и малко видими пори /-12%/. За тази цел обаче е необходимо да използвате продуктите в следващия ред:

  1. Първата важна стъпка е почистването, но не с каквото и да било. Почистващият гел за кожа, склонна към несъвършенства със салицилова киселина, хекторитна глина и ниацинамид, намалява неравностите, абсорбира излишния себум, намалява запушените пори и се бори с несъвършенствата. Цели 93 процента от потребителите казват, че кожата им не е мазна след употреба. 86 процента твърдят, че изглежда по-чиста само след четири седмици.
  2. Втората стъпка обхваща Гел за кожа, склонна към несъвършенства. Той намалява видимостта на несъвършенствата, благодарение на формула, която съчетава салицилова, гликолова и млечна киселина, ниацинамид и три основни серамида, спомагащи за поддържането на защитната функция на кожата. Специално патентованата технология MVE осигурява бавно освобождаване на активните съставки и осем часа хидратация само с едно използване на ден.

Серум с ретинол за равномерна и гладка кожа

CeraVe разработи серум с ретинол за равномерен тен на кожата, който помага за възстановяване на защитната бариера и я прави гладка на допир.

Ретинолът е известен като антиейдж съставка, но е ценен и при лечението на акне, тъй като намалява секрецията на себум и видимостта на пигментацията. Формулата с ретинол, обогатена с ниацинамид и екстракт от корен от женско биле, прави тена по-красив и сияен.

След само четири седмици употреба 76% от потребителите с кожа, склонна към акне, казват, че петната изглеждат намаляли. 82 процента смятат, че кожата изглежда по-мека, гладка и обновена.

Цялата линия за кожа, склонна към несъвършенства, съдържа уникална формула с три основни серамида. От своя страна те са от растителен произход и химически много близки до кожните серамиди – основна съставка на всички продукти CeraVe.

Дерматолозите участват във всеки етап от разработката на продуктите, за да гарантират, че формулите са силни, но и достатъчно нежни, за да не нарушат защитната функция на кожата. Всички продукти са некомедогенни, без мирис и са подходящи за чувствителна и склонна към алергии кожа.

Може да откриете повече информация на cerave.bg и да споделите първи впечатления с  #reversetheacnecycle , тагвайки  официалната страница на марката в Instagram.