Бюти тайните на Руни Мара след раждането

Руни Мара, която стана майка за първи път миналия септември, разчита на правилната диета и продуктите с чисти съставки, за да се грижи за себе си.

“Бих определила подхода си към грижата за красотата като мързелив”, признава съвсем откровено Руни, но коя майка не би се припознала в думите й? Сред препълнения график за деня с бебето тя, както много родители, избира да отделя възможно най-много време на детето си, вместо на козметиката.

“Грижа се за себе си, за да имам нужда от възможно най-малко, за да се чувствам и и да изглеждам добре”, споделя актрисата. “Чувствам се най-красива, когато съм доволна от живота си, благодарна и в хармония със себе си.”

Голяма част от грижата й за красота, а и за здравето, се крие в поддържането на веган диета. “100% сигурна съм, че веганството се е отразило върху кожата ми положително”, твърди Руни Мара. Наред с това тя се старае малкото бюти продукти, които използва на ежедневна база, да бъдат с естествени съставки, а като истинска майка, иска и те да бъдат мултифункционални.

Оттам нататък избира предимно неглиже подхода: “Откакто родих, уелнес рутината ми изглежда много по-различно. Не мога да тренирам все още така, както го правех преди.”

“Сега се грижа за себе си като си взимам душ и когато сядам да изпия чаша чай за 10 минути. Единственото си позволявам да се насладя на продукта за кожа Le Visage Lift Contour Treatment”, споделя още Руни Мара.