Британките избират крема за лице пред секса

Едно от последните изследвания на бюти бизнеса сочи, че голяма част от британките биха се отказали по-скоро от секса, отколкото от хидратиращия си крем за лице.

Проучването е дело на компанията The Sanctuary, а резултатите от него са публикувани във вестник The Telegraph. Според тях от запитаните 100 жени, 55 отговарят, че предпочитат крема си за лице.

За повечето от нас това вероятно ще е шокиращо и трудно за вярване, но за компанията изглежда новините са добри. “Фантастично е да разбереш, че британките отдават такава важност на грижата за кожата,” се казва в тяхното изявление.

Не се знае каква реакция е предизвикало това сред силната половина в Кралството, но се оказва, че американците също имат подобно проучване, поръчано от компанията Elizabeth Arden.

То разкрива, че 76% от интервюираните жени биха направили нещо драстично, за да спрат стареенето на кожата. Поставени пред избор те заявяват, че биха се отказали от социалните мрежи за цяла година (33%), биха се отказали от мобилните си телефони (19%) и също като британките, 21% от тях биха се лишили дори от секс.
Гореща нова диета: гледайте снимки на храна в Instagram
Как да не качите килограми през зимата
5 златни правила за изгаряне на мазнините
5 мита за плоското коремче
Да отслабнем без диети