Били Айлиш създаде парфюм

Младата певица дебютира и в света на парфюмерите.

“Eilish” или първият парфюм, създаден от Били, е новият бюти продукт, който очакваме тази есен. Вчера певицата разкри, че е разработила аромат с нотки на ванилия, кехлибар и мускус.

“Ванилията е много обичан мирис. Но за мен това е ароматът, който винаги съм искала да имам, любим ми е”, споделя пред Vogue Айлиш и разказва, че парфюмът й напомня на детството й, когато е имала възможност редовно да готви печива с майка си.

Бутилката на аромата е особено интересна – незавършен бюст в тъмнозлатисто. “Исках всеки да може да си се представи в тази опаковка. Харесва ми идеята, че можеш да видиш в нея и човека, в който си влюбен. Мисля, че може да пасне на почти всекиго – на теб също”, споделя за дизайна изпълнителката на “Happier Than Ever”.

Парфюмът може би няма да е последният, който Били ще пусне на пазара, след като новосъздаденият Instagram профил, с който сподели първи кадри на “Eilish”, е кръстен “Billie Eilish Fragrances“, също както и сайта. А предвид очаквания голям интерес от страна на феновете на певицата, няма да се учудим, ако скоро разберем и за следващите продукти с нейния подпис.

Колкото до дебютния парфюм, той ще дебютира на пазара на 10 ноември, като поръчки за момента ще се правят само директно от сайта.