Бъдете ослепителна на 8-ми март с Rowenta

Осми март е международен ден на жената – празник, честван от всички съвременни и уважаващи себе си дами. 

Всяка дама иска да има невероятна прическа и зашеметяващ външен вид. Но поддържането на изрядна прическа, добре оформени къдрици, бляскава и копринено мека прическа е трудно и почти невъзможно да се постигне в забързаното ежедневие на работещата дама.  
Няма значение дали косата Ви е боядисана, суха, изтощена или лесна за оформяне, с иновативната четка за стилизиране на коса Rowenta Brush Activ Volum’&Shine CF9320 ще постигате перфектни резултати без почти никакви усилия и за много кратко време. Този продукт е специално разработен с цел улеснение в ежедневието на работещото момиче. Бързо и лесно изсушавате и оформяте перфектна прическа, а докато го правите Rowenta Brush Activ се грижи и за доброто състояние на Вашата коса. Вграденият двоен йонен генератор, който естествено излъчва отрицателни йони, премахва статичното електричество и придава по-гладък и изящен вид на косата. Двете температурни степени на оформяне и опцията за студен въздух помагат за постигането на още по-добра фиксация на прическата и защита на косъма. 
Специално за празника на жената в магазини „Технополис“ можете да закупите Rowenta Brush Activ Volum’&Shine CF9320 – стилизиращата маша-сешоар, чието автоматично въртене на четката позволява лесно и бързо оформяне на прическата, на промо цена с подарък – хавлия за коса Rowenta Beauty. Всяка дама има свой собствен стил, който може да се изрази и чрез прическата. Затова Rowenta Brush Activ Volum’&Shine се предлага с две различни по големина четки – с диаметър 3 или 5 см. Този продукт може да Ви помогне бързо и лесно в домашни условия да постигнете неповторими резултати, на които биха завидели дори и професионални коафьори. С анти-статичен ефект за избягване на неприятното наелектризиране на косата и придаване на копринена мекота и завършен вид на визията. 
Подарете на половинката си повече свободно време и внимание към нейния външен вид. С Rowenta Brush Activ Volum’&Shine постигате отлични резултати. Защото всяка дама заслужава да бъде неотразима всеки ден, ние сме Ви подготвили още много изненади през следващите месеци!
Красиви тайни от коафьора на Рийз Уидърспуун
12-те най-популярни мита за грижата за косата