Адел показа силата на грима

Адел гостува в известния Youtube канал NikkieTutorials, за да покаже как гримът може да трансформира визията ни, но и как без него можем да бъдем красиви.

Когато Адел каза, че е готова да се завърне към публичното пространство и да бъде звезда, тя не се шегуваше. Не смятахме, че ще я видим на гости в Youtube бюти пространството, но ето, че и това вече е факт.

Вчера бе споделено ново видео в канала NikkieTutorials, в което гост бе не кой да е, а самата Адел. Известната инфлуенсърка Ники де Джагър пресъздаде иконичната визия на певицата с очна линия… но го направи само върху половината й лице.

Посланието, което видеото отправи, бе, че макар и гримът да може истински да ни промени, най-важна е естествената красота. Това си личеше особено силно при съпоставката на двете страни с и без грим.

По време на създаването на визията Адел призна, че обикновено тя предпочита да е без грим, защото не е особено добра в нанасянето му. Изпълнителката споделя, че най-често, когато е с красив маникюр, единствено оформя веждите си и с това подготовката й за деня е завършена.

Цялото видео можете да гледате тук: