Black Friday в розово… с невероятно ниски цени от Аvon!

И нека намаленията започнат сега! С подаръци от Avon на ексклузивни цени и до 70% отстъпка ще зарадвате себе си или ще се запасите с подаръци за Коледа.

За всяка дама шопингът е повече от покупка – той е ритуал. А тръпката да попаднеш на най-добрата сделка директно те обрича на неколкочасово еуфорично вълнение.

Познавайки жените по-добре от всяка друга компания, Avon атакува право в слабото място на дамите – тяхната потребност от добри сделки. Компанията изненадва с щедър жест, наречен Pink Friday. За разлика от официалния „Черен петък”, кампанията на Avon ще продължи не един ден, а цели две седмици. В дните от 20 ноември до 6 декември, ще имаме възможност да избираме между десетки парфюмни и козметични предложения, както и аксесоари на марката, а цените падат с до 70%.

Всяка поръчка с промо код носи подарък. При покупка на стойност над 19.99 лв. компанията подарява новото дамско ухание Avon Attraction. Поръчките на обща стойност над 40 лв. ще ви донесат красиво украшение, парфюм или глезещ спа комплект Planet Spa Amazon Treasures с ободряващо ухание.

Поръчването е изключително лесно, благодарение на онлайн платформата на компанията. Търсете атрактивните оферти Pink Friday на avon.bg/pinkfriday.

Малки трикове за перфектен маникюр
3 основни стъпки в правилната грижа за кожата през есента