58 стъпки в бюти рутината на Шей Мичъл: От златната маска за бюст до двата вида руж

24 карата злато върху гърдите – това е тайната на Шей Мичъл за секси визия на червения килим.

Виждали сме много звезди, които стигат до екстремни нива с грижата за кожата, но никога не сме виждали такова внимание към детайла, което Шей Мичъл полага със седемте маски с различни функции. Пред Vogue актрисата разкрива всички стъпки от рутината си, която макар и да не следва всеки ден в пълния си вид, се опитва възможно най-често да прилага.

Освен традиционните стъпки на почистване на лицето, ексфолиране и лимфен дренаж с охлаждащ масажор Шей залага и на комбинация от множество маски наведнъж.

Започва с маска за околоочния контур, след това с гел терапия за устни, маска само за челото, традиционна маска за цялото лице, после пристяга брадичката със специален продукт за лифтинг и накрая заключва всичко с маска за многократна употреба, която се прихваща за ушите. Последно, но не на последно място, нанася и златна маска за гърдите.

Големият интерес на актрисата към грижата за кожата идва и с честите й пътувания. От всяко място, което посещава, обича да взима по няколко продукта, главно маски за лице, за да тества различни и нови неща постоянно.

Оттам нататък стъпките в рутината й са по-традиционни. Открояват се множеството масажори за лице, терапията с витамин Е, която тя наслагва главно в зоната на околоочния контур, и спреят за лице от Fenty Beauty.

По отношение на грима си Мичъл има по-минималистичен подход, като обръща най-голямо внимание на веждите и винаги се грижи лицето й да изглежда добре с възможно най-малко грим. Споделя, че когато има акне или кожата й е раздразнена, предпочита да не нанася никакъв коректор или фон дьо тен, а оставя кожата да диша и да се възстанови сама. Въпреки това обича да наслагва по няколко продукта наведнъж като например два вида ружа.

Вижте цялото видео с рутината й тук: