5-минутен грим от Кортни Кокс

Само 10 продукта съставят рутината на Кортни Кокс.

Преди малко повече от година Дженифър Анистън счупи интернет, когато създаде профила си в Instagram. И макар и оттогава редовно да следим новите й публикации, профилът на колежката й, Кортни Кокс, заслужава също толкова внимание.

Вчера 56-годишната актриса за първи път сподели грим рутината си, за която тя използва само 10 продукта, нанесени в рамките на пет минути.

Част от бюти тайните, които тя сподели, е, че не обича да нанася върху цялото си лице фон дьо тен, а само върху онези места, където иска малко повече покритие, и то избира да го прави със смес от коректор и фон дьо тен за по-естествен краен резултат.

За очния грим тя отново подхожда минималистично и единствено подчертава окото със спирала и с молив за очи – по-тъмен за горния клепач и по-светъл кафяв нюанс за долния клепач.

Друго, което се откроява в рутината на Кортни, е подходът й с пудрата – вместо да използва традиционните продукти, тя избира лентички от оризова хартия, които потупва върху Т-зоната и по този начин матира кожата.

Бюти тайните на Дженифър Анистън