Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата

Тези зодии не се притесняват да се опълчат срещу системата и да направят нещо спонтанно, дори и то да нарушава правилата.

Телец

Те са винаги готови да тръгнат с рогата напред и да се отделят от тълпата. Дотолкова са инати, че понякога нарочно застават срещу общото мнение и се опълчват срещу правилата, за да покажат колко безстрашни и упорити са.

Близнаци

За тях всички правила са създадени да бъдат нарушени. Всъщност за един Близнак опълчването срещу останалите е форма на забавление. Правят го толкова добре, благодарение на приказливостта си и способностите с като манипулатори, че успяват да измамят човека срещу тях, така че той дори да не разбере, че е прецакан.

Козирог

Те нямат нищо против законите и правилата, но само до момента, в който не почувстват, че свободата им е ограничена. Козирозите не се страхуват, че индивидуалността им ще им спечели неприятели, затова и смело се изправят срещу статуквото.

Водолей

Вероятно най-големите бунтари в зодиака са именно Водолеите. Те обичат да си съставят собствен план, независимо дали той е съобразен с правилата на играта, и го следват до самия край. Междувременно дори биха направили още няколко нарушения, просто така за забавление.

Най-лошите навици на всяка зодия

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Hero Slider