За тези пет зодии празниците ще са изпълнени с любов

Baby It’s Cold Outside! Тези зодии ще са щастливците в любовта през идния празничен месец.

Телец

Уран във вашия знак и Сатурн в квадрат – това е астро комбинацията, която гарантира, че празниците ви ще бъдат прекарани вълшебно тази година. Независимо дали сте обвързани, или сте сингъл, следващият месец ще отвори възможности да опитате нови неща в любовта.

Рак

Романтиката ще ви следва навсякъде по време на идния коледен сезон. Вие поначало сте сред най-отдадените на любовта зодии, но сега, повлияни от празниците, студеното време, а и от Плутон, ще сте още по-отворени към нови преживявания в сферата на връзките.

Скорпион

Периодът на повече щастие в любовта е вече започнал за вас, но в средата на идния месец нещата ще станат още по-горещи. Марс е във вашия знак до 14 декември, което ви носи самочувствие и изпълва връзките ви с повече страст.

Стрелец

Нептун и Марс във вашия знак ще ви донесат късмет в любовта през идния месец. Вече сте готови за приключения и романтика, така че благоприятният период ще ви бъде в услуга.

Козирог

За вас не само празниците, но и месеците след тях, ще бъдат особено романтични, след като планетата на любовта Венера преминава през вашия знак. Този период ще продължи до март, а през него очаквайте нещата рязко да се разгорещят, напук на студеното време навън.

Hero Slider