За тези четири зодии празничният сезон ще е най-романтичен

Тази година повечето зодии ще имат повод за празнуване покрай празниците и най-често срещаната причина ще бъде именно любовта.

Въпреки че по традиция дните около Коледа предразполагат към приятни моменти с половинката и прегръдки до камината, тези зодии ще са най-големите щастливци в любовта.

Двете най-стереотипизирани зодии

Телец

През целия коледен сезон ще сте силно под влиянието на Венера, която попада във вашия осми дом – на секса и интимността. Времето вкъщи ще бъде прекарано в моменти на нежност с половинката.

Лъв

Комбинацията от влиянието на Венера и Юпитер ще ви накара да се качите на вълната на романтиката. Ако сте сред необвързаните, периодът между 15 декември и 8 януари ще е най-благоприятен момент да откриете любовта.

Как зодиите ви манипулират

Везни

Коледният подарък ще дойде по-рано за вас – от 21 декември Юпитер и Сатурн се срещат във вашия пети дом, този на любовта и креативността, и това ще ви вдъхнови да се впуснете в романтично приключение.

Стрелец

От средата на декември до началото на януари изведнъж ще изпитате скок в самочувствието и това ще ви настрои на сексуална вълна. Нещата ще ескалират още повече на 29 декември, когато пълнолунието в Рак ще ви предизвика да сте още по-дръзки и смели в любовта.

Най-големите използвачи в зодиака

Hero Slider