Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

“Ягодовата луна” или още позната като “медна” изгрява днес и тя силно ще афектира всички аспекти в живота ни – както в кариерен план, така и в личен.

Юнското пълнолуние винаги е чакано дълго време от хората, интересуващи се от астрологията. То носи благополучие в много аспекти на живота и цялостно щастие.

Индианците са го наричали “ягодова луна”, с което е и останало по-известно, но пък европейците го асоциират с първото вадене на мед, затова е и познато с “медна луна”.

Както и да се нарича това пълнолуние, то ще донесе много щастливи мигове за зодиите.

В началото ще изгрее откъм Стрелец и това ще се отрази на всички ни като увеличи нашето любопитство и разкрепостеност.  Точно това ще ни подтикне да се впуснем в приключения в идните дни и да опитваме нови неща. Но едновременно с това, под влиянието на луната, ще се засили и чувството ни за отговорност, сигурност, оптимизъм и концентрация, което от своя страна ще се отрази на дейностите ни в работата.

Зодиите никога няма да ви кажат, че…

Влиянието на пълнолунието ще се отрази най-силно върху Козирог, Близнаци и Лъв, но всички зодии ще се радват на позитивните му ефекти.

Какво да очакват зодиите това лято

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак