Вашият знак според хороскопа на индианците

Много индиански култури вярват, че човек се ражда под знака на определено животно, което се превръща в негов тотем и символ на бъдещето му.

Научете кой е вашият индиански знак, кое е животното-покровител и какво разкрива това за силните и слабите ви страни.

Видра (20 януари – 18 февруари)

Ще ви бъде трудно да разберете Видрата понякога – те са леко странни и нетрадиционни. Методите им на действие със сигурност няма да са първите, които ще изберете, ако искате да свършите работата. Това обаче е грешка – макар и леко странни на първо четене, действията на Видрите са ефективни. Родените под знака на това животно гледат на нещата по необикновен начин, но пък са със страхотно въображение и интелигентност. Често са възприемчиви и интуитивни, създават добри приятелства. В подходящата среда са чувствителни, симпатични, куражлии и откровени. Оставени обаче на самоконтрол, те могат да станат безскрупулни, похотливи, непокорни и изолирани.

Вълк (19 февруари – 20 март)

Дълбоко емоционален и особено страстен, Вълкът е любовникът на зодиака и в двата смисъла – философски и физически. Вълкът разбира, че всичко, от което се нуждае, е любов и е способен да я намери. Родените през този период имат нужда от своята независимост, нежни са и състрадателни обаче. В благоприятната обстановка Вълците са страстни, щедри, дълбоко привързани и внимателни. Ако обаче са в неподходящата ситуация, могат да бъдат непрактични, своеволни, обсесивни и отмъстителни.

Сокол (21 март- 19 април)

Родени лидери, те търсят ясни решения и отсъждане в неприятни ситуации. Никога не си губят времето, винаги действат направо. Настоятелни и упорити, соколите поемат инициативата и могат да проявят завидни лични качества при работа по проекти и в екип. Може да ви се струват леко надути, но обикновено са прави в мнението си, така че малко арогантност е разбираема. Когато се чувстват добре, са способни да поддържат страст и истински огън във взаимоотношенията, но когато нещо им пречи стават груби, нетолерантни и нетърпеливи.

Бобър (20 април – 20 май)

Поемете контрол, адаптирайте се, преодолейте – това е мотото на Бобъра. Прекалено фокусиран върху работата си, той обича да свърши всичко сам, но ще го направи възможно най-ефикасно и с апломб. В сферата на бизнеса, стратегически ориентираният и хитър Бобър е сила, с която е добре да се съобразявате. Помислете добре преди да се ангажирате с него – умът му е остър като бръснач. Той постига всичко, но философията “моят начин е най-добрият начин” понякога го вкарва в неприятности. Може да бъде състрадателен, щедър и лоялен. Но може да стане и нервен, страхлив, властен и арогантен, изискващ прекалено много.


Продължава на страница ii