Утре е най-силният ден от годината, който всяка зодия трябва да очаква с нетърпение

Бъдете отворени към възможностите, които ще се отворят пред вас утре.

В нумерологията числото 11 е смятано за едно от най-важните, а символиката зад него е голяма. Появява се в множество митове и легенди, а суеверията, които го обгръщат, са познати на повечето от нас.

Благодарение на голямото значение на числото, всяка година на 11 ноември имаме възможност да се възползваме от силата му, да отправим желанията си към света и да преминем през истинско духовно събуждане. Много вярващи в мистичното смятат, че именно този ден действа като енергиен портал, който отваря пред нас безкрайни възможности.

Дори и да не сте сред вярващите, можете да се възползвате от момента и да отделите дори само няколко минути да забавите темпото, за да бъдете по-осъзнати, да си създадете планове за бъдещето и да потърсите в себе си какво всъщност е важно за вас и какво искате да постигнете.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

Според астрологията този месец ни очакват няколко силно енергийно заредени дни още. На 15 ноември, когато слънцето образува квадрат с Юпитер във Водолей, ще сме по-успешни от всеки друг ден в месеца, а на 30 ноември ни очаква най-романтичният ден.

Hero Slider