Три са най-забавните зодии: научете кои!

Три са зодиите, които притежават най-ярко чувство за хумор и талант да развеселяват околните. Ето кои са те!

Дева
Може и да се изненадате, че списъкът започва с тези съвестни, подредени и много често мърморещи за дреболии представители на зодиака. Девата обаче има много живо и остроумно чувство за хумор. И може да го прояви в абсолютно всякакви ситуации. Понякога хуморът им дори е толкова необуздан, че могат да пуснат неуместна шега и да шокират околните, но пък никога няма да ви е скучно с тях. Когато не одобряват някого, сарказмът им е убийствен. Не очаквайте от тях да цензурират шегите си – Девите са брутално честни дори когато обръщат нещата на смях. В това число и когато се шегуват със самите себе си.

Какво кафе обичат различните зодии


Риби

Представителите на този знак са интелигентни хора с развита интуиция и много проницателни. За разлика от малко налудничавия и необуздан хумор на Девите, Рибешкият е по-елегантен. Рибите са царе на тънката, завоалирана ирония. Обичат да се смеят и смехът, както гласът им по принцип, е приятен, мелодичен и заразителен. Няма да сгрешите, ако имате под ръка верен приятел Риби – шегите му са добронамерени и остроумни и ще ви разведрят дори в най-тегавата ситуация.

Овен
Тези рогати и инатливи симпатяги имат високо самочувствие и бърз ум. Царе са на черния хумор. Освен това, Овните (също както и Близнаците) цял живот остават с млад дух и изобщо не се притесняват да пускат солени, нецензурирани майтапи. Понякога са грубовати и хуморът им граничи със заяждане, но се опитайте да не им се сърдите, ако попаднете на прицел. Макар и често да са язвителни, шегите им са интелигентни и могат да разсмеят околните до сълзи.

7 неща, които правят една жена красива
Най-важните истини за живота