Три ретроградни планети ще афектират живота ни тази седмица

Още с началото на седмицата астрологичните събития ще променят хода на живота ни.

Вчера Сатурн, утре Венера и Юпитер в четвъртък – всички тези ретроградни планети силно ще повлияят на ежедневието ни. Същият феномен се случи миналата година през април месец, когато едновременно ретроградни бяха Сатурн, Плутон и Венера.

Ефектът тогава беше подобен на този, който ни очаква и сега – ще забавим темпото и ще се запитаме накъде сме се запътили.

Това е главно по вина на Сатурн, който принципно е планетата на самодисциплината и успеха, а когато промени хода си, ни кара и ние да дадем стъпка назад преди да се насочим към големите проекти, за да се замислим какво наистина искаме да постигнем с делата си.

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Доколкото до начина, по който Венера ща ни повлияе, то там очаквайте малък спад в самочувствието. Обикновено планетата ни помага да се чувстваме добре и ни настройва за любов, но сега ще ни принуди забавим темпото, преди да се впуснем в нов романс.

Положителното от влиянието на планетата е, че ще имаме повече време да се подобрим и да поработим върху себе си, а таймингът за това е перфектен по време на карантината.

Ретроградният Юпитер обикновено протича най-спокойно – той ще ни предизвика да бъдем търпеливи и да стъпваме внимателно по пътя на успеха. Обикновено по време на обратния ход на най-голямата планета осъзнаваме своите грешки и откриваме начина да ги поправим, което често ни спасява от по-големи проблеми в бъдеще.

Всяка една планета влияе различно на зодиакалните знаци, но трите най-засегнати ще бъдат Везни, Стрелец и Козирог.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

 

Hero Slider